С Маркъс Рашфорд, който има невероятна кампания 2022/23 под ръководството на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед, Луис Саха оцени напредъка му и най-вече таланта му. Бившият нападател на Франция и Юнайтед вярва, че Рашфорд сега отключва пълния си потенциал, като той го сравни с този на Роналдо през най-добрите му години на "Олд Трафорд". Саха не вижда причина защо английският национал да не може да продължи да се доказва като един от най-резултатните стрелци в Европа заедно с Ерлинг Халанд от Манчестър Сити и нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.

Рашфорд е играч, който може да вкара 30-40 гола на сезон. Няма съмнение за това. Той може всичко и защо Маркъс Рашфорд да не може толкова или дори повече от Халанд, или Мбапе? Тези две момчета имат страхотно темпо и съзнание, което много малко играчи имат. Те са толкова добри в навлизането в правилните зони и отбелязването на различни видове голове, както и Маркъс започва да прави.

Ако остане здрав, със самочувствие, не може да бъде спрян. Той може да постигне всичко. Не съм виждал такъв талант в Манчестър Юнайтед от времето на Кристиано Роналдо", сподели Саха.

Той вкара 12-ия си гол за сезона във всички състезания, когато "червените дяволи" постигнаха лесна победа срещу Борнемут във вчерашния ден.