След като остават само 18 месеца от договора на Хари Кейн с Тотнъм, имаше много спекулации за бъдещето му, като според съобщенията Манчестър Юнайтед е на първо място в списъка му с кандидати. Очаква се Юнайтед да предложи голяма оферта за нападателя през лятото, като споразумението за наем на Вут Вегхорст от Бърнли не включва опция за закупуване. Луис Саха вярва, че Кейн е перфектният човек за "червените дяволи" и казва, че английският национал най-накрая ще се сдобие с титла, ако отиде на "Олд Трафорд".

Ако Хари Кейн отиде в Манчестър Юнайтед, тогава мога да гарантирам, че той ще спечели Висшата лига. Не можете да искате много повече, тъй като той познава Висшата лига и е отбелязал толкова много голове голове за Тотнъм и националния отбор.

С настоящата настройка на Манчестър Юнайтед и техния тактически подход към игрите, тогава да имаш нападател, който може да влезе в този отбор и да ти вкара 25 гола на сезон, ще бъде последното парче от пъзела. Имаш нужда от някой, който може да свърши голямата работа и голямата работа е да вкараш 25 до 30 гола", заяви Саха.

Кейн остана верен на "шпорите" през пиковите години на кариерата си, но няма големи трофеи, които да покаже за забележителните си голове. Говорейки за бъдещето си по-рано тази седмица, нападателят призна, че все още не е в преговори за удължаване на договора с Тотнъм, но остава фокусиран върху това да завърши сезона силно.