Бранителят на Ливърпул Деян Ловрен вярва, че отборът е натрупал нужния опит от миналия сезон и със сигурност ще е по-добър през идната кампания. Вицешампионът на Мондиал 2018 с Хърватия също така сподели, че няма никакво намерение да напуска Ливърпул. Хърватският бранител заяви, че няма да може да играе на пълни обороти, ако е в стартовия състав на отбора срещу Уест Хем, тъй като има болки в стомашните мускули.

Ливърпул стартира своя сезон във Висшата лига, приемайки Уест Хем в неделя (12-и август) от 15,30 часа.

„Къде трябва да отида, за да сменя Ливърпул? Това е един от най-големите отбори в света и съм щастлив да играя с червената фланелка. Имаме нужното качество в състава, за да се борим за титлата. Натрупахме сериозен опит през миналия сезон, а не ни напуснаха и ключови играчи. 

Ловрен: Хората трябва да признаят, че съм един от най-добрите в света

„Почнах да ги усещам по време на Мондиала. Играх с болки в последните три мача и това направо ме убиваше, но кой не иска да играе за Хърватия на голям турнир? След като приключи Световното първенство, болката се увеличи. Не мога да седя в моята нормално, а когато трябва да изляза се чувствам в ада”, продължи той.

„Разбира се, че в Ливърпул не са доволни с това, тъй като не тренирам активно, откакто съм се завърнал в Англия. Нямам възможност да водя пълноценни тренировки. Имам прегледи с доктор в Холандия и се надявам след това да бъда добре”, завърши Ловрен.