Вратарят на Тотнъм Уго Лорис е благодарен на мениджъра Маурисио Почетино и всички в клуба за подкрепата, която са му оказали след залавянето му за шофиране в нетрезво състояние.

Френският национал беше глобен от Тотнъм с двуседмична заплата в размер на 240 хил. лири, а шофьорската му книжка бе отнета заради инцидента през октомври. Той прекара и една нощ в полицейско управление в Лондон.

"Винаги е добре, когато получаваш подкрепата на мениджъра, на клуба и колегите си. Най-важното нещо е, че те ме познават по-добре от всеки друг", заяви Лорис преди двубоя с Арсенал пред "Sky Sports".

"Не се нуждаех от тази ситуация, за да усетя доверието на треньора в мен. Ние се познаваме. Най-важното е да остана фокусиран върху работата си и да се чувствам добре. Имах някои добри мачове в последно време, с които помогнах на тима да печели важни точки", добави той.

"Извън ситуацията, ти можеш да виждаш каквото си искаш, но нещата отвътре са други. Хората ме познават, аз също знам кой съм. Аз направих грешка, за която съжалявам, но винаги трябва да продължиш напред след такива неща", каза още французинът.