Садио Мане и Дивок Ориги са тренирали с основната група на Ливърпул преди гостуването на Шефилд Юнайтед идния уикенд. Това потвърди лично мениджърът на отбора Юрген Клоп.

Сенегалецът получи удар по време на победата на отбора над Челси с 2:1 през миналия уикенд, докато белгиецът Ориги лекува травма в глезена от средата на месеца срещу Нюкасъл Юнайтед на 14-и септември. След проблемите, атакуващото дуо е тренирало в четвъртък на „Мелууд”.


Ливърпул гостува на Шефилд Юнайтед идната събота, 28-и септември, от 14:30часа на "Брамал Лейн". Може да гледате срещата на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а GONG.BG ще обърне специално внимание на срещата с богато видеосъдържание.


„Двамата тренираха в четвъртък и се справиха добре. Нямат проблеми с травмите”, коментира Клоп в петък сутринта на брифинг преди мача с „остриетата”.

Същевременно германецът призна, че Джердан Шакири не е готов да се включи, а също така очаква Джеймс Милнър да се възстанови след получени болки в гърба при успеха над МК Донс в средата на седмицата.

„Шакири не е готов още и прави рехабилитация. Милнър получи удар в гърба срещу МК Донс рано в двубоя. Изглеждаше малко зле след мача, но трябва да е добре. Къртис Джоунс също получи удар в глезена – това е”, акцентира за травмите Юрген Клоп.