Английският шампион Ливърпул показа новите си екипи, с които ще играе през новия сезон. Както е известно, актуалният европейски шампион вече ще бъде обличан от американския концерн – Nike, след като партньорството с New Balance приключи след края на шампионската кампания.

Първата фланелка, проектирана от Nike, за домакинските екипи вижда традиционната червена тениска, с акцент от бяло и зелено V-образно деколте.

Червеното, бялото и зеленото са традиционно използвани в цялата клубна история, като същевременно се акцентира и върху емблематичната емблема на клуба, основан през 1892-а година.

„Аз работя със „семейството” на Nike от много години и е невероятно, че и клубът вече е част. Винаги съм бил уверен в това, което те правят и иновациите, които въвеждат, за да направят този специален екип. Ще го носим като шампиони, което е специално”, каза Върджил ван Дайк.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.