Тази вечер Ливърпул излиза в четвъртфинален мач от турнира за Купата на Лигата срещу Астън Вила. Сблъсъкът е на „Вила Парк” в Бирмингам от 21:45 часа и може ада го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Двубоят може да се определи като исторически, особено за гостите от „Анфийлд”. Обстоятелствата наложиха „червените” да излязат в този двубой със състав, който едва ли някога би се повторил в официален мач.

Ливърпул, който в този мач ще бъде воден от Нийл Кричли, ще излезе на терена предимно със свои юноши, тъй като основният състав на „червените” е ангажиран със Световното клубно първенство в Катар.

Изумителна ще бъде средната възраст на тима на Ливърпул, която според предполагаемия състав ще бъде едва 19 години. Най-възрастен в тима на мърсисайдци ще бъде капитанът Педро Чиривея, който в момента е на 22 години.

Мнозина вярват, че тимът на Астън Вила няма да има каквито и да е проблеми с отстраняването на Ливърпул от тази фаза на турнира.

Ето и предполагаемият състав на гостите: Келехър, Хоевер, Ван ден Берг, Ларуси, Чиривея, Кейн, Диксън Бонър, Кристи-Дейвис, Лонгстаф, Елиът .