Ръководството на Ливърпул има иновативна идея, която пряко касае феновете на тима. Както е известно, в момента клубът усилено работи по надграждането на една от трибуните на стадион „Анфийлд”, като реконструкцията трябва да бъде изцяло завършена през следващото лято.

След приключването на ремонтните дейности, клубното съоръжение ще се превърна в четвъртото по големина в Англия с капацитет от 61 000 седящи места.

Gulliver/GettyImages
62 снимки

Изпълнителният директор на тима Били Хогън сподели, че към момента всичко върви по план, като допълни, че клубът работи по създаването на специална фензона, която ще бъде изградена под стадиона.

„Един от новите аспекти на разширението ще бъде изграждането на подземна фензона, която ще позволи на феновете да се забавляват дори при лошо време. Разбира се, с изграждането на новата трибуна ще можем да имаме повече фенове за концерти и други мероприятия, отделно от футбола, които ще ни донесат допълнителни доходи. Като клуб, който се самоиздържа, трябва да генерираме колкото се може повече печалба, за да реинвестираме в отбора и инфраструктура”, каза Били Хогън.