Мохамед Салах и Дарвин Нунес ще пропуснат домакинството на Лутън в сряда вечер, съобщават различни източници в Англия. Според информациите, Юрген Клоп няма да рискува със състоянието на двамата нападатели предвид финала за Карабао къп срещу Челси в неделя.

И двете звезди на „червените” са с различни болежки след последния мач на тима срещу Брентфорд, спечелен с 4:1 от мърсисайдци в Лондон. Нунес бе заменен на почивката като предпазна мярка, докато Салах се завърна в игра след дълго отсъствие заради травмата си, получена с националния отбор на Египет през януари.

Ливърпул вече е без кууп ключови състезатели, които са аут от сметките за различни периоди. Алисон Бекер, Диго Жота, Александър Арнолд, Доминик Собослай, Къртис Джоунс, Стефан Байчетич. Жоел Матип и Тиаго Алкантара са с различни травми и ще отсъстват дълго, като за някои от тях дори сезонът приключи.

Мачът на Ливърпул срещу Лутън тази вечер е от изключителна важност за домакините, след като снощи Манчестър Сити спечели отложения си двубой с Брентфорд и се доближи само на точка до мърсисайдци на върха.

Двубоя от „Анфийлд” може да наблюдавате в пряко предаване от 21:30 часа по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим срещата на живо.