В коментари, направени преди важния финал на Манчестър Юнайтед за Карабао Къп срещу Нюкасъл в неделя, левият бек Люк Шоу похвали своя съотборник Лисандро Мартинес. Аржентинският централен защитник подписа с "червените дяволи" за 46,5 милиона паунда и имаше леко нестабилен старт във Висшата лига, но продължи да показва впечатляваща форма, за да докаже, че критиците му грешат.

"Можех да видя качествата му, да почувствам страстта, която внася, колко агресивен е той" каза Шоу пред информационната агенция PA. Освен че описа аржентинеца като "абсолютно чудовище", той добави: "С топката той е толкова спокоен. Очевидно имаше много въпросителни относно височината му в началото, което за мен беше глупост, наистина. Той е невероятен играч и все още е наистина млад, а и ще става все по-добър и по-добър".

И Мартинес, и Шоу бяха в центъра на неочаквания стремеж на Манчестър Юнайтед към върха на таблицата на Висшата лига. В момента "червените дяволи" са трети, на пет точки от лидера Арсенал, но техният непосредствен приоритет обаче е финала за Карабао Къп, който може да осигури на отбора първи трофей от шест години насам.