Интересни неща разкри звездата на Лестър Джейми Варди в достойната си за филм автобиография, части от която бяха публикувани във вестник "Сън". Преди да пробие и да направи име във Висшата лига миналия сезон, той се е възстановявал по доста интересен начин от контузии. 

Нападателят разкри, че е пил водка от трилитрова бутилка, като си я е разреждал с... бонбони, докато скучае вкъщи при възстановяването. Той обаче разкрива, че не е знаел за страничните ефекти от това и че по този начин на практика е пречел на по-бързото си възстановяване. 

"Веднъж имах кървяща рана на крака, но ми трябваше цял век да се възстановя. През това време си стоях вкъщи с трилитрова бутилка водка. Сипвах си в голяма чаша от нея и я допълвах с цветни бонбонки. Слагах толкова много от тях, че накрая алкохолът имаше сладък вкус и можех да изпия много от него."

"Когато ми беше скучно у дома, постоянно се наливах по този начин. Веднъж говорих с физиотерапевта за това и той ми каза, че ми пречело на възстановяването. Обясни ми как алкохолът пречи на процеса на заздравяване и това беше обеца на ухото ми", написа Варди в книгата си.