Нападателят на Арсенал Дани Уелбек коментира по интересен начин факта, че почти винаги е критикуван от феновете на тима за своето представяне. Играчът, който донесе инфарктната победа с 3:2 над Саутхемптън в недаеля, заяви, че никой не е защитен от критики, дори суперзвезда като Кристиано Роналдо.

Въпреки двете си попадения срещу „светците” Уелбек пак бе обект на недоволство, тъй като в хода на срещата направи един непростим пропуск на празна врата.

На кого Дани Уелбек отдаде чест с гола си?

„При тази ситуация не е като да исках да изпусна. Просто нямаше как да се протегна достатъчно, за да достигна до топката. Това е футболът”, каза англичанинът.

„Преминавал съм през далеч по-тежки неща в кариерата си, така че това е нищо. Просто трябва да останеш силен психически. В професионалния футбол винаги ще има критици. Хората критикуват дори Кристиано Роналдо, а той е на върха.”

„Всеки ден от всяка седмица в своя живот може да правиш нещо добро, а хората пак да намерят какво лошо да говорят по твой адрес. Просто се справяш с това и си вършиш работата по най-добрия начин”, допълни Уелбек.