Президентът на Тотнъм Даниел Леви е обещал да даде на треньора Маурисио Почетино голяма финансова инжекция по време на трансферния пазар, за да може клубът да спори за големите трофеи през идния сезон.

След достигането на финала на Шампионската лига през миналия сезон „шпорите“ искат да продължат да се развиват. Това ще е възможно и след сключването на спонсорски договор с „AIA“, от който Тотнъм ще получава 40 милиона паунда годишно, както след завършването на новия “Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

“Работим вече с два мащабни проекта, които да ни помогнат в развиването на големия ни проект. Ще направим всичко възможно, за да подсилим отбора. Сега е време да се подобряваме и на терена, а не само на търговския фронт“, заяви Леви.

„Искаме да се превърнем в глобален бранд. Затова трябва постоянно да се развиваме и на терена, като това значи да продължаваме да държим място сред най-добрите 4 в Англия“.

„Завършване извън топ 4 обаче няма да има ефект върху сделката с AIA. Компанията е наяснос рисковете и с огромната конкуренция в лигата“, завърши босът на “шпорите“.