Джеси Марш се очертава като фаворит за нов мениджър на Лестър Сити, след като вече е провел разговори с ръководството на „лисиците“, съобщава The Sun. Американецът беше уволнен от Лийдс Юнайтед преди два месеца и беше близо до поемането на Саутхемптън, когато Нейтън Джоунс беше уволнен.

Сега обаче той е претендент да поеме поста от Брендън Роджърс на „Кинг Пауър Стейдиъм“, който беше уволнен преди по-малко от седмица след загубата с 1:2 от Кристъл Палас.

Изданието твърди, че от Лестър следят треньори, които са работили в структурата на Ред Бул. Марш беше треньор на Ред Бул Залцбург и РБ Лайпциг, преди да премине в Лийдс преди малко повече от година. Той задържа „белите“ във Висшата лига миналия сезон, но Лийдс отново попадна в битката за оцеляване през тази кампания и след незадоволителни резултати беше освободен.

Италианският журналист Фабрицио Романо потвърди информацията, като допълни, че се очаква споразумението да стане факт в следващите 24 часа. Разговорите са в напреднала фаза и в момента се изглаждат ключовите подробности.