Манчестър Юнайтед подпечата визите си за Шампионската лига. Всички в клуба са доволни и щастливи, а добрите думи към Оле Гунар Солскяер са напълно заслужени.

Норвежецът свърши страхотна работа начело на „червените дяволи“, а сега специалистът и тима му насочват цялото си внимание към Лига Европа. От Юнайтед вече признаха, че искат европейски трофей и ще дадат всичко от себе си, за да триумфират във втория по сила европейски клубен турнир.

Легендата на Манчестър Юнайтед  Рой Кийн поздрави бившия си тим за класирането в Шампионската лига, и не спести похвалите си по адрес на Солскяер.

„Изпращаме един много труден и дълъг сезон. За мен най-важното е, че Манчестър Юнайтед се завръща в Шампионската лига. Доволен съм и мисля, че Солскяер свърши страхотна работа. Сега спокойно можем да се концентрираме върху Лига Европа и да играем без напрежение. Изпълнихме целта си, завръщаме се сред най-добрите. Призовавам ръководството и Оле следващия сезон да гоним титлата. Имаме нужда от 2 наистина класни попълнения. Един като Бруно Фернандеш, и изключително класен нападател. Със Солскяер сме на правия път и аз определено съм оптимист“, завърши Кийн.