Френската легенда Марсел Десаи отговори на някои интересни въпроси в „Премиър Лийг Токшоу“. Бившият футболист на Милан и Челси определи най-добрия си съотборник, най-трудния си противник и най-добрия си мениджър.

„Най-добрият играч, с който съм играл е Зидан. Той беше магьосник. Ако го видиш на тренировки...въпреки че съм играл с Ван Бастен. Можеше да видиш елегантността му. Той работеше с топката като на забавен кадър, можеше да се обръща, да сменя посоката“.

„Най-добрият, срещу когото съм играл е Роналдо, бразилецът. Малдини ми казваше: „Марсел, днес е Роналдо, трябва да стоим малко по-близо до него, за да не ни преодолява“.

„Най-добрият мениджър е Фабио Капело. Заради връзката от Саки към Капело. Пресирането при 4-4-2. Много ми харесваше да пресираме. Нуждаех се от това треньорът да акцентира върху мача“.

„Бих искал да играя за Анчелоти, много ми харесва. Но не бих искал да играя под ръководството на Гуардиола – той много контролира. Анчелоти ти дава инструментите. Гуардиола обаче е добър треньор, това е мое мнение“.