Страхотната игра на Люк Шоу в центъра на защитата на Манчестър Юнайтед е поредният проблем пред Хари Магуайър. Старши треньорът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, не спести хвалбите си за Шоу и по този начин увеличи съмненията около бъдещето на Магуайър на "Олд Трафорд".

Люк Шоу игра в сърцето на защитата на Манчестър Юнайтед в последните два мача на тима, а именно победите срещу Нотингам Форест и Уулвърхемптън. И в двата мача "червените дяволи" запазиха суха мрежа, а нидерландския специалист не забрави да похвали Шоу.

"Това е дългосрочна опция. Да, понякога плановете и идеите, които имаш се променят при недпредвидими условия - като боледуването на Хари", сподели Тен Хаг. Хари Магуайър все пак влезе и в двата мача като резерва, което означава, че той е здравословно добре.

"Видяхме през последните два мача - Шоу беше страхотен. Той ни впечатли много, но знаем, че е невероятн и като десен краен защитник, така че да играе в центъра е допълнителна опция, което е добре за отбора", допълни мениджърът.

Легендата на "червените дяволи" - Рио Фърдинанд, пък вярва, че Хари Магуайър трябва да си търси нов отбор в момента. 

"Когато видяхме Магуайър и Линдельоф на пейката...това определено показва какво мисли Тен Хаг за двамата. Ако бях на мястото на Хари Магуайър, сега щях да си търся нов отбор. Той е безгрешен с екипа на Англия, но в Юнайтед просто не му се получават нещата", коментира Фърдинанд.