Легендата на Ливърпул Роби Фаулър не смята, че Златан Ибрахимович все още е на същото ниво, което показа в предишните си сезони с Пари Сен Жермен. Според англичанина шведския нападател не може да пасне на стила в Манчестър Юнайтед.

Напоследък Ибракадабра получава доста критики за представянето си с екипа на „червените дяволи“. Неговата кариера започна чудесно, ала в последните си 7 срещи той се разписа само веднъж във всички турнири.

„Ибра все още не е добър играч, не ме разбирайте погрешно, но очевидно не е на същото ниво, което показваше преди. Сега е по-малко заплашителен на върха на атаката, затова понякога бяга на фланговете“, написа Фаулър в колонката, която списва за вестник „Мирър“.

„Не бих казал, че той се скатава или просо си изпълнява договора с Юнайтед, но според мен той остава прекалено дълбоко напред за стила на отбора. Ибрахимович не работи достатъчно в името на тактическата постройка, а това може да се окаже проблем, когато Юнайтед се изправи срещу прилични отбори като този на Ливърпул“, добави Фаулър.