Продължават многобройните критики към отбора на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ постигнаха 2 победи в групите на шампионска лига, но нещата в първенството определено не вървят. Вчерашната домакинска загуба от Арсенал с 0:1 само накара критиците на Солскяер да заговорят още по-силно. Според много специалисти и анализатори Манчестър Юнайтед трудно ще си върне старата слава, а подобно мнение изрази и бившият защитник на клуба Гари Невил.

Getty Images/Gulliver
55 снимки

Бившият капитан на "червените дяволи" смята, че в състава има прекалено сериозни проблеми, които трудно ще се решат в близко бъдеще и призова играчите да се влагат повече в мачовете и да не подценяват тренировъчния процес.

„За съжаление в момента аз виждам изключително слаб Юнайтед, личат много грешки и сериозни пропуски във всяка една фаза от играта. По този начин трудно ще се получи нещо хубаво, а сезонът във висшата лига изобщо не тръгна така, както всички искахме. Не зная какво не върви, но смятам, че нещо трябва да се промени. Губим мач след мач, а снощи загубихме поредното голямо дерби. В тези времена е тъжно да си фен на Юнайтед, отборът страда прекалено много. Според мен, Солскяер не е причината, а играчите са виновни. Нека се замислят за какъв клуб играят и какво желаят да постигнат във футбола. Вярвам, че ще настъпят по-добри дни, но сега определено моментът е тежък“, каза бившият национал на Англия.