Клубната легенда на Манчестър Юнайтед Брайтн Робсън смята, че полузащитникът Пол Погба трябва да се дистанцира от спекулациите за напускането му и да се съсредоточи върху предсезонната подготовка на Манчестър Юнайтед. 

Робсън говори за "Скай Спортс" след интервюто на агента на Погба Мино Райола, който заяви пред Таймс, че 26-годишният футболист иска трансфер.

"Медиите спекулират често за бъдещето на Пол. Той е футболист от висока класа. Когато играеш за Юнайтед, ти имаш договор с клуба и трябва да се раздаваш за него, за отбора и за феновете. Трябва да се подготвиш по най-добрия начин, а от тренировките аз виждам точно това при Пол. Трябва да прави това, което се изисква от него", коментира той.

Погба се присъедини към Юнайтед с трансфер от Ювентус през 2016-а година. През 3-те си години при "червените дяволи" французинът имаше противореиви изяви, като така и не успя да спечели напълно любовта на привърженици. Все пак през изминалия сезон той записа най-силния си сезон, разписвайки се 16 пъти и 10 асистенции.