Легендата на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн се изказа доста критично по адрес на Арсенал. Вчера „топчиите“ достигнаха само до 1:1 срещу Фулъм, като изравнителният гол за „артилеристите“ падна в шестата минута на добавеното време. След поредния разочароващ мач през сезона за Микел Артета и компания, бившият ирландски национал яростно нападна клуба от Северен Лондон и директно обвини Арсенал във всякаква липса на мотивация.
 
„Това бе един ужасен мач. И двата отбора просто ритаха топката без да се стараят особено. Фулъм не направи достатъчно, за да спечели, а победата бе толкова нужна. Те играха страхливо и логично платиха цената в края на срещата. Моите критики обаче са насочени към Арсенал и изключително слабото му представяне. В пореден двубой отборът не показа нищо, не демонстрира никакво желание за развитие и израстване. 
 
Аз разбирам, че играчите и треньорите мислят само за Лига Европа, но никой не може да им даде гаранции, че ще спечелят турнира. Арсенал е толкова слаб, че не виждам как този отбор може да си мечтае да играе в Шампионска Лига. През целия сезон водещото при тях е непостоянството, а по този начин е невъзможно да атакуваш големите трофеи.  Но там е така, обикновено много се говори за титли, купи, колко са важни те за Арсенал и накрая всичко се проваля.  Не предвиждам светло бъдеще за тях“, коментира Кийн.