Късно снощи Манчестър Юнайтед постигна важен успех във Висшата лига. Победата не дойде лесно срещу закъсалия Шефилд Юнайтед, но трите точки със сигурност ще успокоят поне малко обстановката в клуба.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

Оптимизъм за бъдещето изрази и една от големите легенди на „червените дяволи“ Пол Скоулс. Бившият халф заяви, че Юнайтед трябва да повярват в себе си и да продължат с победите, като бившият английски национал застана плътно зад мениджъра Оле Гунар Солскяер.

„Беше важно да спечелим, за да спадне малко напрежението върху целия отбор. Нещата отново не се случиха никак лесно, но това вече е традиция. Ценни са трите точки и изкачването в таблицата. Аз напълно подкрепям Оле и смятам, че откакто той застана начело се забелязва сериозен напредък. Най-големите проблеми са в защитата, докато считам, че атаката ни е една от най-добрите в европейския футбол. Напред имаме всичко и изобщо не отписвам Манчестър Юнайтед от битката за титлата. При серия от победи  ситуацията ще стане много различна, така че всичко е в нашите ръце. Мачовете следват един след друг и скоро ще получим отговори на доста въпроси“, каза Скоулс.