Продължават противоречивите изказвания по адрес на Оле Гунар Солскяер. Мениджърът на Манчестър Юнайтед е под огромно напрежение след отпадането на „червените дяволи“ от Шампионската лига. Утре вечер Юнайтед посреща Манчестър Сити в градското дерби, а този мач със сигурност е много важен за бъдещето на Оле.

Легендите на тима от Манчестър изпращат различни сигнали със своите изказвания, като  някои застават плътно зад норвежкия наставник, но други критикуват Солскяер заради липсата на титли и купи. Подобно изказване направи и легендата на Юнайтед Теди Шерингам, който сподели своето мнение за случващото се в клуба. Бившият нападател определи Манчестър Юнайтед за най-великия клуб в историята на футбола и предупреди Солскяер, че може да остане само, ако спечели отличие през настоящия сезон.

„Оле прекрасно знае къде е попаднал и какво се очаква от него. Не можем да се радваме, че ще участваме в Лига Европа и да се успокояваме с факта, че продължаваме в европейските турнири. Манчестър Юнайтед се цели винаги в първото място, независимо за кой турнир говорим. Този отбор е най-великият в Европа, дори в света, защо не и най-големият тим в историята на футбола. Солскяер може да запази работата си, само ако донесе купа. Има време да се реваншира за отпадането от шампионска лига, но доверието не е безкрайно и той трябва да заслужи уважението и любовта на хората“, каза Шерингам.