Легендарният нападател на Арсенал Йън Райт призова мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер да остави Давид Де Хеа на резервната скамейката за предстоящите двубои на отбора. 

Испанкият вратар продължи с неубедителните си изяви, след като допусна фаталната грешка за изравнителния гол на Челси през уикенда. Резултатът намали до минимум шансовете на "червените дяволи" за намиране на място в топ 4. 

"Нещо не е наред с него", каза Райт.

"Ако Солскяер наистина иска да докаже авторитета си и да покаже на хората, че не е го е страх да взема големи решения, трябва да извади Де Хеа от състава", продължи бившият стрелец на "топчиите". 

"Ако мениджърът му обясни всичко лице в лице и обоснове решението да му даде почивка, това за мен ще е показване на добри мениджърски способности", категоричен бе Йън Райт. 

"Той е един от най-добрите вратари в света и просто се нуждае от почивка. Много неща се случват и той е под силен натиск. Когато погледнете как Юнайтед играе в момента, той е подложен на още по-голям натиск", завърши бившият ас на Арсенал и Кристъл Палас.