Отборът на Арсенал продължава с лошото си представяне. През уикенда "топчиите" записаха поредната си загуба във Висшата лига, този път при гостуването си на Евертън с 1:2. Възпитаниците на Микел Артета затъват все повече в класирането, а обстановката в клуба е повече от напрегната. Поредният, който се изказа изключително критично за лондонския тим бе легендата Тони Адамс. 

75 снимки

Бившият защитник на "артилеристите" сподели, че сега е момента феновете наистина да оценят Арсен Венгер и да осъзнаят, какъв мениджър са загубили в негово лице.

"Аз вече започвам да се отчайвам. Нещата са все по-зле и по-зле, загубите следват една след друга. Как да останеш спокоен, когато те боли и милееш за Арсенал. Не мога да повярвам, че това ни се случва, но явно някъде сериозно бъркаме. Ситуацията е трагична, а най-лошото е, че ние легендите на такъв голям клуб преживяваме всичко и страдаме. Къде беше отборът преди години, просто нямам обяснение какво ни куца. Сбъркали сме със селекцията, а най-вероятно и с мениджъра. Спомняте си колко критикуван бе Арсен Венгер, какви неща се говориха за него, но  сега хората само могат да си мечтаят за старите времена", коментира той. 

"Голяма част от нашите привърженици не обичаха Арсен, критикуваха го, че липсват резултати, не печелим трофеи, а виждаме днес какво става. Смятам, че си плащаме за грешките и ще бъде ужасно трудно Арсенал да се върне отново към най-добрите си дни и пак да се говори за нашия клуб с уважение“, каза още Адамс.