Аржентинският нападател на Интер Лаутаро Мартинес посвети головете си срещу Милан на родителите си, които бяха на трибуните за срещата от полуфиналите на турнира за Купата на Италия. Интер победи с 3:0 и се класира за финала на състезанието, а две от попаденията бяха дело на 24-годишния Мартинес.

„Много съм щастлив, защото ще играем на още един финал. Работим сериозно, за да изведем Интер до върха и срещу Милан го показахме отново. Феновете са доволни, както и ние“, заяви Лаутаро Мартинес.

„Майка ми и баща ми дойдоха, за да ме посетят, така че бяха на трибуните. Не мога да искам повече – головете и победата са за тях, тъй като те ме подкрепят и мотивират винаги“, добави аржентинецът.

„Както съм казвал и преди, чух някои неща, които не ми харесват, но аз защитавам този екип и клуба с всички сили и опитвам да го показвам на терена. Това е единственото, което има значение. Знаем, че пропуснахме да спечелим още точки с Интер, но има още шест мача до края на първенството и трябва да излезем в тях по начина, по който го направихме срещу Милан“, коментира още Мартинес по повод битката за титлата в Серия “А”.