Мениджърът на Челси - Франк Лампард, призна, че отборът му не се е представил достатъчно добре, че да спечели финала за ФА Къп. "Сините" загубиха с 1:2 от лондонския си съперник Арсенал и не успяха да вдигнат трофея. 

"Започнахме добре, отбелязахме гол, създадохме положения и имахме контрол над събитията", започна Лампард. 

"След това обаче може да виним единствено себе си. Успокоихме се и започнахме да разиграваме, все едно сме на разходка. Във финал на ФА Къп не може да си позволиш подобно нещо. Дадохме им да се върнат в мача. Вината си е наша", призна специалистът. 

"През втората част се върнахме по-свежи, но пак не бе достатъчно. Последните 20 минути останахме с човек по-малко и бе още по-трудно за нас. Играчите наистина дадоха всичко от себе си. Не бива да прекаляваме с критиките тази вечер. Естествено, че сме разочаровани, но постигнахме някои добри неща през сезона. Днес щеше да е черешката на тортата, но явно не ни е било писано." 

"Бяхме бавни, настана някакво напрежение и ние нямахме никаква идея как да излезем от него. Просто не се представихме достатъчно добре, че да спечелим финал", призна Лампард.