Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че би бил много щастлив, ако получи предложение за удължаване на договора от ръководството на клуба. 

Getty Images
26 снимки

Лампард пое "сините" миналото лято и след труден първи сезон, в който все пак успя да вкара тима в топ 4, сега лондончани се представят солидно и в момента са в серия от 15 поредни мача без загуба във всички турнири.

"Времето сякаш лети, откакто съм тук. От договора ми остават още 18 месеца. Още когато дойдох, знаех, че има обстоятелства, които ще направят първата година трудна и преходна. Мисля, че хората също разбира това. Сега бих бил много щастлив, ако съм част от дългосрочното бъдеще на клуба. Играчите, които взехме през лятото, може би с изключението на Тиаго Силва, са с поглед към бъдещето. Разбира се, решението за договора е на ръководството и собственика, така че аз трябва да гледам краткосрочните ни цели, които започват с мача срещу Лийдс. Аз съм късметлия, че съм мениджър на отбора, който обичам, така че, разбира се, бих искал да постигна успех и да бъда тук възможно най-дълго", коментира голмайстор номер 1 в историята на Челси.

Челси посреща Лийдс в мач от Висшата лига тази вечер от 22:00 часа българско време. /БГНЕС