Мениджърът на Евертън - Франк Лампард, отправи послание към неговите играчи. Бившият полузащитник заяви, че футболистите в нито един момент не трябва да се отпускат до края на сезона. През уикенда „карамелите“ се измъкнаха от зоната на изпадащите и държат съдбата си в свои ръце. Утре те гостуват на Уотфорд, който вече изпадна официално в Чемпиъншип.

„Подкрепата, която получаваме, откакто аз съм тук, е невероятна. През последните няколко седмици дори се увеличи. Имахме нужда от това и сме много благодарни. Трябва обаче да печелим и мачовете на терена“, започна мениджърът.

„Настроението се повдигна. Важно е да сме в добро настроение, но и да разбираме, че имаме работа за вършене. Тези играчи са добри момчета и те искат най-доброто за клуба. Много е опасно сега да се отпускаме. Единственото послание в момента е да довършим работата си.

11 снимки

Винаги сме се представяли добре на „Гудисън“. Проблемът бяха гостуванията. Сега постигнахме последователни победи, което бе важно. Утре трябва да излезем с правилния подход“.

„Миколенко е добре. Той имаше крампа в бедрото. Йери Мина има лека контузия, така че няма да бъде включен в групата за този двубой. Майкъл Кийн беше страхотен, когато се включи срещу Лестър. Дони ван де Беек все още не е готов. Надяваме се, че ще е добре за мача през следващата седмица. Годфри прави всичко възможно да е на линия“, заяви Лампард на днешната си пресконференция.