Наставникът на Челси Франк Лампард изглежда изключително толерантен и разбиращ своите футболисти. Английският специалист се изказа в подкрепа на Калъм Хъдсън-Одой, който не се радва на особено силен полусезон. 

Младокът се появи на сцената миналия сезон, когато стана неразделна част от титулярния състав на "сините", но получи контузия на ахилеса в края на кампанията и все още търси своята форма след завръщането си.
През този сезон Хъдсън-Одой не бе често сред избранниците на Лампард и ан19-годишният нападател все още няма достатъчно увереност заради критиките в социалните мрежи.

Английският специалист разкри, че е имал честен разговор с Хъдсън-Одой относно слабата му форма напоследък и открито е заявил, че това е първият голям тест за младока в неговата кариера. 

"Няма много 19-годишни играчи, които играят всяка седмица във Висшата лига, особено в клуб като нашия", заяви Лампард. 

"Има голяма конкуренция на поста му. Той има нужда от повече постоянство, да тренира всеки ден, така че да го пускам да играе."

"Това е нещо, което му липсва, но от всички разговори с него през последните седмици, смятам, че той ме разбра. Нямам проблеми с него, мисля, че се справи добре срещу Арсенал, феновете също са зад него. Те искат да виждат страст, той трябва да разбере, че му трябва още работа върху постоянството. Ще работим заедно върху това", каза английският специалист.