Мениджърът на Челси - Франк Лампард, коментира слуховете за евентуалното му уволнение и не остана длъжен на критиците. Напоследък "сините" демонстрират ужасна форма и все повече и повече витаят слуховете, че постът на английския специалист изстива. 

"Изключително уверен съм в това, което правя, въпреки че хората казват, че съм треньор от две години и половина. Започнах да играя футбол веднага щом се научих да ходя. Бях професионален футболист повече от 20 години и давах точно толкова от себе си, колкото и сега. Не обичам да губя", заяви Лампард.

"В понеделник бях разстроен, защото загубихме от отбор, който бе по-добър тогава. Във вторник се събудих и бях фокусиран върху напредъка. Така виждам нещата. Ако не исках да се справя с това предизвикателство, щях да стана телевизионен експерт и да върша по-лесна работа. По всяко време мога да стана експерт и да коментирам какво правят другите, но не искам да се забърквам в това. Интересува ме само подготовката за мача срещу Моркамб“, допълни специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.