Жозе Моуриньо ще преодолее затрудненията и Манчестър Юнайтед отново ще надигне глава, сигурен е бившият халф на Челси и английския национален отбор Франк Лампард. Португалецът и "червените дяволи" започнаха трудно сезона и спечелиха само десет точки в първите си седем мача, което беше немислимо за феновете им в предни години.

Лампард, който игра под ръководството на Моуриньо в Челси, заяви, че съжалява за случващото се с бившия му мениджър. "Всеки знае за моите впечатления от Моуриньо като мениджър. Той се намира в труден момент, но такива има всеки човек. Включително при мен и останалите мениджъри. Моуриньо е голям човек и ще се справи с тази ситуация. В момента те не печелят мачове, но искат да го правят. Все пак това е Манчестър Юнайтед", каза той.

"Отношенията с футболистите не са лесни. Като мениджър, на теб ти е нужно те да ти вярват. Нужно е правилното послание към тях. Знаех го още от времената ми на терена и се убедих напълно, когато станах мениджър", добави бившият халф на Челси.