Челси претърпя кошмарна кампания и в момента е на 11-о място във Висшата лига само с четири оставащи мача. "Сините" няма да могат да играят европейски футбол през следващия сезон, като класиране в горната половина наблицата е най-доброто, на което могат да се надяват на този етап. В резултат на това те може да се затруднят да намерят основните си цели през трансферния прозорец.

"Абсолютно бих подписал с Челси“, каза той. „Подписах с Челси, когато бяхме отбор от топ 6 или 8 и нищо не знаех, но 13 години по-късно, когато напуснах, излизах с медали и трофеи навсякъде, защото клубът беше тръгнал напред", сподели мениджърът на тима Франк Лампард.

"Видях как израства този клуб до най-успешния клуб в модерната ера на Висшата лига по това време. Има много страхотни неща в Челси. Старата поговорка, че формата е временна, а класата постоянна, е доста добра поговорка във футбола. Това винаги ще бъде успешен футболен клуб. Бих казал това очевидно заради връзката ми с клуба, но аз абсолютно вярвам в това", допълни бившият футболист на Челси.

Очаква се Челси скоро да назначи Маурисио Почетино за свой нов постоянен старши треньор и ще "сините" ще искат да се насладят на много по-добър сезон през 2023-24 г. след сериозна чистка през лятото и някои целеви разходи.