Новият временен мениджър на Челси - Франк Лампард, стартира със загуба при повторния си дебют начело на лондончани. „Сините“ отстъпиха с 0:1 в гостуването си на Уулвърхемптън.

След мача той заяви, че няма как да реши всички проблеми за един ден. Продължаващата лоша форма на отбора обаче е доста притеснителна за привържениците, особено преди предстоящия сблъсък с Реал Мадрид в Шампионската лига.

24 снимки

„Който се притеснява, да не идва на стадиона. Играчите не бива да се притесняват. Не бих казал, че на отбора му липсва агресия, но трябва да е по-концентрирана. В сряда предстои съвсем различен мач. Радвам се, че се завърнах в клуба. В сряда ни предстои огромен сблъсък, но в него всичко ще е различно“, каза Лампард.

„Не е лесно да водиш Челси. Знам, че не сме на позицията, на която трябва да бъдем, но и за това си има причина. Не съм очаквал да реша всички проблеми за един ден. Трябва да бъдем по-агресивни, по-бързи и по-решителни в дуелите. Играчите трябва да са наясно, че без това няма как да печелим мачове. Аз съм тук, за да помагам. Не искам да прекалявам с критиките. В отбора има доста талант“, заяви още легендата на Челси.