Нападателят на Арсенал Александър Лаказет наля масло в огъня, след като хареса снимка в социалната мрежа „Инстаграм“, на която посланието гласи мениджъра Унай Емери и Гранит Джака да напуснат клуба. „Топчиите“ изпуснаха два гола преднина срещу Кристъл Палас във вчерашния следобед, а по време на мача капитанът Джака беше сменен и след нея той се заяде с част от феновете на отбора.

При смяната си в 61-ата минута, Джака иронизира феновете на „артилеристите”, които го освиркваха. Нервите на швейцарския национал не издържаха. Джака подкани феновете да го освиркват по силно и сложи ръка на ухото си, показвайки, че не ги чува. След това дори е напсувал феновете и непосредствено преди да влезе в тунела, капитанът на Арсенал свали фланелката си, което предизвика още по-бурни реакции от страна на привържениците на „артилеристите”.

Постът, който е харесал Лаказет, гласи: "Съжалявам, но не мога повече. Не може да водиш с 2:0 у дома срещу Палас и да направиш равенство. Емери, подкрепях те, но не мога повече. Джака може да го д**а също. Не искам да го виждам в Арсенал отново".  

Лаказет

източник: Instagram