Вратарят Тибо Куртоа очаква Жозе Моуриньо да извади торбата с изненадите по време на финала за купата на ФА между Челси и Манчестър Юнайтед в събота.

"Той успява да ни изненада във всеки мач, който играем. Има различни системи, които ползва. Понякога е с трима защитници, друг път е с четирима. Винаги намира нещо. Сигурно е, че ще стане добър мач и се надявам Челси да излезе победител. Сезонът премина през възходи и падения, а всички ние се надяваме той да завърши с възход", каза Куртоа.

"Да, знаем как е излизал Моуриньо във всеки мач срещу нас в последните години, но това няма никакво значение", добави той.

 „Всички сме концентрирани към предстоящия финал за Купата. Наясно сме, че не играхме добре срещу Нюкасъл (0:3), но затова повлия и фактът, че преди срещата почти бяхме загубили шансовете си за място в топ 4. От друга страна те бяха амбицирани да завършат сезона добре пред своите фенове, докато ние не се представихме на ниво. Затова нашите привърженици заслужават извинение и се надявам да ги зарадваме с успех в събота. Мисля, че всички в отбора са пределно мотивирани да завършим кампанията с трофей“, каза още Куртоа.