Нападателят Деян Кулушевски няма търпение за подновяването на мачовете на неговия Тотнъм в английската Висша лига за втората част от сезона. Общо 12 футболисти на Тотнъм бяха ангажирани с националните си отбори за Световното първенство в Катар, а Кулушевски бе сред тези, които продължиха занимания на базата на клуба под ръководството на мениджъра Антонио Конте.

Шведският национал пропусна голяма част от първата част от сезона заради контузия, но вече е напълно възстановен и готов за игра още за двубоя с Брентфорд на 26 декември.

„Очаквам по-добри резултати отколкото в първите 6 месеца от сезона“, каза Деян Кулушевски, цитиран от изданието planetsport.com, след приятелския мач срещу Ница в сряда, завършил 1:1.

„Мисля, че можем да се представим по-добре и работихме върху това, така че се надявам да го покажем. Имаме много качествени футболисти. Видяхме някои от тях на Световното първенство. Просто трябва да останем здрави и да играем както можем“, заяви още Кулушевски.

„Нямам търпение за подновяването на Висшата лига. В добра позиция сме. Мачовете срещу Милан в Шампионската лига ще бъдат трудни, но страхотни и ги очаквам с нетърпение“, добави нападателят.

Антонио Конте даде две седмици почивка на футболисти си, които не играха на Мондиал 2022, а след това те подновиха тренировки на 28 ноември. „Той се интересува единствено да си вършим работата и точно така трябва да бъде. В момента се чувствам добре. Сега имаме 2-3 за почивка преди истинските мачове“, заяви Деян Кулушевски.