Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново блесна с култово изказване пред медиите. Наставникът на мърсисайдци заяви, че е казал на играчите си да тренират голи преди реванша с Манчестър Сити от 1/4-финалите на Шампионската лига, спечелен с 2:1.

До последна капка кафе: В ролята Юрген Клоп

Причината за изказването на германския специалист е доброто представяне на голмайстора Мохамед Салах през сезона. Според Клоп, така или иначе египтенинят ще прикове всички погледи без значение от случващото се на терена.

"Всички в отбора наистина обичат този шум, който се вдига около Салах. Преди тренировката за реванша със Сити аз казах на футболистите да се съблекат голи, защото никой няма да забележи, тъй като всички ще гледат Мо", каза шеговито Клоп.

"Сета отиваме в Рим и не смятам, че шумотевицата ще бъде по-малка от познатата. Но всичко е наред. В успешните отбори винаги има добра атмосфера. В други отбори може да има много добри играчи, но не и колектив", допълни германският специалист.

Окси: Да се кефиш на футбола е лесно в Ливърпул

"Има толкова много положителни неща при нас, защото сме отбор. Винаги има добра атмосфера, момчетата са единни. Сега имаме шанса да направим нещо за бъдещето. Все още сме млади и пълни с потенциал. И според мен всички са развълнувани, че са част от тази група", завърши наставникът на мърсисайдци.