Калиду Кулибали вярва, че по-специално две нови попълнения могат да дадат предимство на Челси през втората половина на сезона след големите им разходи през януари. От осемте им новопристигнали, половината са нападатели в лицето на Жоао Феликс, Михайло Мудрик, Нони Мадуеке и Давид Датро Фофана, но Кулибали казва, че защитата срещу двама от тях е била голямо предизвикателство на тренировка.

"Всички те са добри. Но Михайло Мудрик го следях дълго време, защото бяхме в контакт в Инстаграм, така че го познавам малко. Той е наистина, наистина добър в тренировките, добър с топката, както и Жоао Феликс също, всички знаят за него, така че когато имат топката в краката си също е като някаква магия, това е добре за нас", заяви Кулибали.

Феликс направи няколко добри срещи след три мача наказание за дебютен червен картон, вкарвайки добър гол срещу Уест Хем, а и представляваше постоянна заплаха срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига.

Михайло Мудрик все още търси своя първи гол с екипа на "сините", като той е изключително бърз футболист, но се иска повече от него в завършващата фаза.