Кръв, сблъсъци и счупени зъби бяха акцентът на двубоя между третодивизионният Шрюсбъри Таун и Уест Хем от третия кръг на ФА Къп.

Двамата тима ще преиграват мача, тъй като завършиха при резултат 0:0.

Изритаха лошо Чичарито

Всъщност домакините от Шрюсбъри могат да съжаляват, че не реализираха някоя от възможностите си срещу елитния Уест Хем.

Кръв, счупени сблъсъци и болки на Шрюсбъри - Уест Хем

В 11-ата минута Бен Годфри проби защитата на гостите и намери Алекс Родман, който бе фаулиран, а при последвалото изпълнение Джон Нолан прати топката в стената.

Домакините имаха още шансове през първото полувреме, като в35-ата минута стражът на Уест Хем спаси вратата си, а две минути по-късно повтори изпълнението при удар на Алекс Родман.

Малко преди това Мат Садлър от Шрюсбъри и Андре Аю от Уест Хем се сблъскаха тежко. Двамата удариха главите си и Аю падна на терена, превивайки се, а лицето на Садлър бе обляно в кръв от удара. За щастие и двамата се отърваха без по-сериозни травми, но през второто полувреме аркадата на Мат Садлър се отвори и главата му трябваше да бъде превързана.

Кървав сблъск на Шрюсбъри - Уест Хем

В 76-ата минута Джош Кълън от Уест Хем пък бе ритнат в главата и остана без зъб.

Малко преди това Абу Огого напредна добре и пробва удар, но защитата на „чуковете” се справи. Три минути преди края на редовното време отново Шрюсбъри можеше да излезе напред в резултата, но домакините не се възползваха и двубоят приключи при 0:0.