Кристъл Палас продължи договора на Рой Ходжсън, съобщават от пресслужбата на лондонския клуб. Обновеното споразумение на 72-годишния специалист с "орлите" е до лятото на 2021 година.

Ходжсън ръководи Кристъл Палас от септември 2017 г., миналия сезон специалистът зае 12-то място с отбора във Висшата лига, а предишната година завърши на 11-то място. След 28 кръга от шампионата на

Англия, лондончани заемат 12-то място в класирането с 36 точки.

“Радвам се, че Рой се съгласи да удължи договора си с клуба и да засили ангажимента си да ни помогне да удължим този период на безпрецедентна стабилност. Специално е това, че той има дълга връзка с клуба и местната общност. Ходжсън е установил отлични отношения с всички в клуба и важното е, че играчите му се доверяват“, заяви председателят Стив Париш.

От своя страна Рой Ходжсъън също бе доволен след пдписването на новия му контракт:

„Радвам се, че клубът и аз постигнахме споразумение за удължаване на договора. Гордея се с постигнатото до момента. Бях назначен преди две години и половина и се радвам, че ще продължим да работим в обозримо бъдеще. Всеки знае как се чувствам в клуба, който подкрепях като малко момче. Чувствам специална връзка с привържениците и знам, че аз, собствениците и играчите работим заедно, за да постигнем общата си цел“, заяви Ходжсън.

✍ Roy Hodgson has signed a one-year contract extension, keeping him at the club until 2021!#CPFC

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) March 6, 2020