Футболистът на Нюкасъл Харви Барнс отново се превърна във важна част от състава на „свраките“, след като наскоро се възстанови от контузия.

Бившият футболист на Лестър ще опита да помогне на „джордитата“ да си осигурят ново европейско участие през следващия сезон, но сега крилото разкри своята голяма мечта. „Определено мечтая да играя за националния отбор на Англия и смятам, че това е съвсем нормално. Всеки един има подобни желания, защото да представляваш страната си е нещо изключително. Наясно съм, че за да си в състава на Англия, трябва да направиш наистина нещо специално, но вярвам в себе си и зная на какво съм способен“, сподели играчът.

„Не започнах добре престоя си в Нюкасъл, травмата, която получих оказа влияние върху мен, тъй като доста дълго отсъствах от терените, но най-важното е, че отново се наслаждавам на футбола. Нюкасъл е чудесно място, където можеш да постигнеш много и заедно трябва да работим, за да ставаме все по-добри. Сигурен съм, че ако остана здрав и играя редовно, ще заслужа мястото си в английския национален отбор“, каза Барнс.