Дълготрайната липса на футбол накара редица европейски медии да върнат историята в Премиър лийг. Няма по хубаво от това на спектър в петък да бе видян родният нападател – Димитър Бербатов. Митко направи славна кариера на Албиона, след като носи екипите на Тотнъм Хотспър, Манчестър Юнайтед и Фулъм, с които спечели на два пъти Купата на Лигата, два пъти титлата на Англия, както и веднъж световното клубно първенство.

Редица медии припомниха обаче магическото първо докосване на Бербатов, с който той пленяваше всички фенове по света, дори да не са ревностни привърженици на отборите, в които той игра.

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Единствено Лионел Меси, Кристиано Роналдо и още неколцина футболисти в този момент могат да се похвалят с добрия контрол на Митко с топката. Ако смятате, че преувеличаваме, може да видите видео в Twitter, което циркулира от фен-група на Манчестър Юнайтед. Ако някой някога се е съмнявал в техническите качества на Берба, то тази минута и седем секунди ще обори всичките му отрицателни мнения.

Също така, ако някога има ранглиста за спиране и контрол на топката, то Митко Бербатов със сигурност ще има място в челото.