Филипе Коутиньо и Даниел Стъридж ще пропуснат първия сблъсък на Ливърпул от Висшата лига за сезона. „Червените“ няма да могат да разчитат на двете си звезди при гостуването на Уотфорд в събота от 14,30 часа.

Коутиньо и Стъридж пропуснаха днешната тренировка на тима, с която Клоп започна да готви отбора си за първия мач от кампанията.

През последната седмица бразилецът не бе на разположение заради болки в гърба, а в същото време спекулациите за бъдещето му на „Анфийлд“ не спираха. Стъридж пък продължава да има болки в бедрото и от щаба на „червените“ са предпочели да не рискуват допълнително със състоянието му.

Десният бек Натаниел Крайн също няма да бъде на разположение на Клоп, след като пропусна цялата предсезонна подготовка. Очаква се неговото място в стартовия състав да бъде заето от младока Трент Александър-Арнолд, който впечатли в контролите до този момент.

Капитанът Хендерсън е на линия след прекаран вирус, а новите попълнения Мохамед Салах, Доминик Соланке и Анди Робъртсън очакват своя шанс за дебют.