Диего Коста обвини бившия треньор на Челси - Антонио Конте, като обвини италианеца за напускането му от "Стамфорд Бридж".

Коста се завърна на "Стамфорд Бридж" в съботния ден, когато игра за Уулвс срещу бившия си отбор. Нападателят вкара 59 гола в 120 мача за "сините" през три сезона, като същевременно спечели две титли във Висшата лига с клуба. Въпреки това, той напусна Челси през 2017 г. при спорни обстоятелства, завръщайки се в Атлетико Мадрид, след като се скара с тогавашния шеф на отбора от западен Лондон - Конте.

По време на съботния мач той получи овации от феновете на Челси, когато беше заменен през второто полувреме.  И, размишлявайки върху онзи момент след мача, Коста не можа да устои да разкритикува Конте.

„Никога не съм имал проблеми с феновете“, каза той пред репортери след мача. "Проблемът ми не беше с публиката, а с този треньор. Тръгнах си с  лоши отношения с този мениджър, той не разчиташе на мен. Нищо не можех да направя. Днешният ден показа, че не съм си тръгнал в лоши отношения с феновете", завърши Коста.