Най-скъпият футболист в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба играе като прероден след уволнението на Жозе Моуриньо. Но наследникът на Специалния на поста Оле Гунар Солскяер може да се лиши от услугите му за следващия мач на тима. 

Той е срещу представителя на Чемпиъншип Рединг от третия кръг на ФА Къп през предстоящия уикенд. Френският полузащитник е с травма, получена в мача с Нюкасъл на старта на годината, заради която е почти 100% сигурно, че няма да се появи срещу "кралските поданици". 

Въпреки това норвежкият мениджър не е особено притеснен откъм кадрови проблеми преди този мач. Защото изглежда, че само Погба ще е аут от сметките му, особено ако Маруан Фелайни се възстанови от проблемите си и попадне в групата. Дали това ще се случи, ще се разбере в следващите часове. 

"Не съм сигурен, че Пол ще попадне в групата, защото получи много тежък удар от Джонджо Шелви. Но ако Маруан Фелайни се възстанови, ще имам на практика пълен състав за този мач. Разбира се, че ще направя някои промени, защото всеки трябва да получи своя шанс за изява. Ромелу Лукаку и Алексис Санчес ще са титуляри, защото е важно за тях да имат повече игрово време", заяви Солскяер.