Мениджърът на Челси Антонио Конте бе изключително разочарован след равенството с Уест Хем и заяви, че този мач описва сезона на „сините“.

„Мисля, че с този мач ние може да видим нашия сезон. Нашия сезон е като този мач. Създадохме много шансове, но не се възползвахме от тях. Не бяхме клинично точни и след това от два удара по посока на нашата врата ни вкараха гол. Този мач е нашият сезон. Срамно е, защото доминирахме през целия мач и създадохме толкова много положения за гол. Когато не вкараш, а създадеш толкова много шансове, е много трудно да спечелиш. Този мач обяснява нашия сезон“, коментира Конте.

„Представихме се добре, да, но в много мачове играехме добре, а в крайна сметка ги загубихме или завършвахме наравно. В много двубои се представяхме добре, но не печелхме“, добави италианецът.

„Алваро Мората вкара два гола, които не бяха зачетени заради засади. На него продължава да му липсва увереност. Създадохме много възможности и пред Еден Азар, и пред Уилиан и пред Мората, за да вкарат. Ще се повторя, но този мач описва много добре нашия сезон“, продължи мениджърът на Челси.

„Много е трудно да обясня крайния резултат. Ние доминирахме през целия мач. Ние сме изключително много разочаровано и това не е за първи път. Това е истината. Ние трябва да подобряваме играта си, ние трябва да печелим мачовете си. Топ 4? Топ 4? Не знам, не знам. Ще се опитаме да дадем най-доброто, на което сме способни. Ще направим промени – не знам какво…“, каза още Антонио Конте.