Мениджърът на Челси Антонио Конте не пожела да открехне поне мъничко завесата по темата за Еден Азар.

По-рано днес бащата на белгиеца разкри, че синът му все още си мечтае за трансфер в Реал Мадрид. По тази причина до момента той отклонява предложенията на Челси да седне на масата за преговори за нов договор.

Бащата на Азар разкри защо не подписва нов договор с Челси

“Разговорите между клуба, футболиста и неговия агент си остават тайна. Иначе се радвам да имам Еден в отбора си. Много съм доволен от него. Той е добро момче, което има накъде да се развива още много”, каза Конте.

Конте бе запитан и за непрекъснатите спекулации около вратаря Тибо Куртоа, чийто договор изтича през лятото на 2019 година.

Челси позлатява Куртоа, за да го задържи

“Тибо има договор с Челси и за следващия сезон. Единственото ми желание е да продължа да го тренирам.  Радваме се от постигнатото единство между тримата ни играчи на този пост - Куртоа, Вили Кабайеро и Еадуардо. Искам да ги задържим всичките", допълни италианският специалист.

В събота Челси приема Стоук Сити в мач от 21-ия кръг на Висшата лига. Двубоят е от 17:00 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY. В момента “сините” се намират на третата позиция в класирането с актив от 42 точки, на 16 от лидера Манчестър Сити.

“Ако в края на сезона си в четворката, то това ще е голям успех, защото за тези позиции се борят цели шест тима”, коментира Конте.