Мениджърът на Челси Антонио Конте се изсмя на въпроса дали е притеснен, че от актива на отбора могат да бъдат отнети точки заради невъздържаното поведение на неговите футболисти в двубоя срещу Манчестър Сити.

Според информациите, Челси може да се превърне в първия отбор във Висшата лига, на който ще му бъдат отнети точки заради непристойното поведение на неговите футболисти. За последно Арсенал получи подобно наказание през 1990 година, когато английското първенство все още бе в стария си формат.

„Шегувате ли се? Шегувате ли се“, попита Конте.

„Ако си замесен в подобна ситуация и вината не е твоя, трябва да си платиш ти? Защо? Не мога да разбера това“, добави мениджърът на Челси.

„Ние се опитваме да подобряваме представянето си във всеки един аспект. Включително и в тази насока да бъдем по-дисциплинирани на терена. Поради тази причина аз ще ви отговоря: вие сигурно се шегувате. Вие трябва да бъдете честни и да разберете кой отбор сбърка“, продължи италианецът.

„Не се интересувам от рекорди. Аз се интересувам единствено от това да печелим мачовете си и да трупаме по 3 точки в нашия актив“, каза още Антонио Конте.