Мениджърът на Челси Антонио Конте отрече появилите се информации за раздяла с Миши Батшуай. Италианецът бе категоричен, че белгийският нападател остава в неговите планове за сезона.

„Той е нов футболист за Челси. Ако го дадем под наем в друг отбор, ще бъде загуба за клуба и за мен. Сега за него е важно той да бъде фокусиран върху подобряването на играта си“, коментира Конте.

„Аз искам да побеждаваме и всяко решение, което взимам е воденото от идеята за победата. Аз трябва да взимам най-добрите решения за отбора. Понякога те са добри, положителни или негативни. Опитвам се да поставя всеки един играч в най-добрите условия“, добави мениджърът на Челси.

„Мисля, че Миши е наистина много добър футболист, но все още е млад. Той се опитва да се адаптира към начина на игра в Премиършип. Опитвам се да взимам най-добрите решения за отбора, но съм сигурен, че Миши ще получи възможност да демонстрира таланта си в бъдеще“, продължи италианецът.

„Трябва да продължим да работим с него всеки ден, за да се опитваме той да подобрява представянето си. Той трябва да навлезе в най-добрата форма, за да ни помага в първенството“, каза още Антонио Конте.